Bouw en verbouw slider
U heeft plannen om een nieuw huis te bouwen, of wilt uw huidige huis verbouwen Waar begint u? Door samen uw wensen in kaart te brengen, te onderzoeken en analyseren,ontstaat een creatief proces. Dit proces moet resulteren in een ontwerp voor een bruikbare leefomgeving. Door middel van tekeningen maken wij de plannen duidelijk. Plattegronden, doorsneden, meubeltekeningen en driedimensionale visualisaties helpen een helder beeld te scheppen voor de opdrachtgever en de uitvoerende partijen zoals aannemers, interieurbouwers, meubelmakers en andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Vervolgens communiceren wij met al deze partijen en zorgen er voor dat alle voor de realisatie benodigde informatie geproduceerd wordt en toegankelijk is. Dit leidt tenslotte tot een eindproduct dat zowel esthetisch als functioneel voldoet aan de gebruikseisen.
U heeft plannen om een nieuw huis te bouwen, of wilt uw huidige huis verbouwen
Wat kan ik voor u doen?
Otwerp: In de ontwerpfase brengen we samen uw wensen in kaart , van daaruit ontstaat een creatief proces. Dit proces moet resulteren in een ontwerp voor een bruikbare leefomgeving. Door middel van tekeningen maak ik de plannen duidelijk. Plattegronden, meubeltekeningen en driedimensionale visualisaties
helpen een helder beeld te scheppen zodat de juiste keuzes gemaakt kunnen worden.
Aanbesteding: Een bestek en technische tekeningen zijn nodig om alle bij de bouw betrokken partijen te voorzien van voldoende informatie, zodat zij tot offertes kunnen komen. Ik zorg er voor dat alle voor de realisatie benodigde informatie geproduceerd wordt en toegankelijk is.
Bouwfase: Tijdens de bouwperiode kunt u mij als tussenpersoon inschakelen om de voortgang van de bouw te controleren, en vragen die ontstaan te beantwoorden.
 
Laatste projecten